Pensioenfeest

U wil een origineel pensioenfeest organiseren? Boek dan een leuke boottocht op de Leie in en rond Gent bij Minerva Boat Company: we helpen u er een onvergetelijk pensioenfeest van te maken!

Met pensioen gaan doet u maar 1 keer in uw leven en het is een moment om terecht trots te zijn! Eindelijk de teugels wat vieren na een lange periode van werken. U kan uw hobby’s ten volle uitoefenen, op reis vertrekken, uw huis verbouwen, etc…Er zijn mogelijkheden genoeg om die vrije tijd in te vullen! Maar eerst op een gepaste manier afscheid nemen met een fantastisch pensioenfeest!

Een pensioenfeest organiseren bij Minerva

Een pensioenfeest bij Minerva Boat Company is een garantie op plezier voor iedereen!

Bij Minerva Boat Company kan je boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. Je staat zelf aan het roer. Zo kan je volop genieten van elkaar en van de schilderachtige omgeving van de Leie in en rondom Gent. Je mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen.

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let er wel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte is het best om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je gasten.

Contacteer Minerva Boat Company op nummer +32 9 233 79 17 of boek online! Contacteer ons ook gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.