Corona maatregelen

Klik hier voor de maatregelen van de FOD Mobiliteit scheepvaart en kijk bij pleziervaart.

Algemene informatie 

Momenteel zijn wij in winterstop, graag bedanken wij iedereen voor dit mooie en warme seizoen.

Wegens de inflatie zijn wij in de sector genoodzaakt onze prijzen te verhogen.

Vanaf zaterdag 25/03/2023, zijn we alle dagen open van 10u tot 20u.

Afstudeerfeest

U bent net afgestudeerd en u wil dat op een leuke en originele manier vieren? Huur dan een bootje of luxesloep bij Minerva Boat Company te Gent! Zo bent u er zeker van dat uw afstudeerfeest een onvergetelijke gebeurtenis wordt!

Een afstudeerfeest organiseren bij Minerva

Het voelt heerlijk aan afgestudeerd te zijn. Geen examenstress meer en het broodnodige stukje papier eindelijk op zak. Dat verdient dan ook een feestje!

Een afstudeerfeest bij Minerva Boat Company is een garantie op plezier voor iedereen!

Bij Minerva Boat Company kan je boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. Je staat zelf aan het roer. Zo kan je volop genieten van elkaar en van de schilderachtige omgeving van de Leie in en rondom Gent. Je mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft. 

Afspraken & Catering

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen in de Leie is ook verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let wel: geen oliehoudende producten meebrengen!

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu