Algemene informatie 

Het vaarseizoen is terug begonnen! 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Als je wenst te varen, gelieve een reservatie te maken via de reservatietool. Gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij niet elke dag open.

Huwelijksaanzoek

Trouwen…het begint allemaal bij het huwelijksaanzoek. Hier wilt u natuurlijk een bijzonder moment van maken! Huur nu een boot of luxe sloep bij Minerva Boat Company te Gent! Zo bent u er zeker van dat uw huwelijksaanzoek een onvergetelijke gebeurtenis wordt!

Een huwelijksaanzoek doen

Het huwelijksaanzoek: het zorgt vaak voor kopbrekens. Hoe kan u immers uw geliefde op een leuke en originele manier ten huwelijk vragen? De bedoeling is natuurlijk dat u dit maar één keer in uw leven hoeft te doen. Zorg er dan ook voor dat dit een memorabel moment wordt dat uw aanstaande nooit meer gaat vergeten.

Doe u huwelijksaanzoek op een boot

Een romantische boottocht met zijn tweetjes in de schilderachtige omgeving van de Leie in en rond Gent is een ideale setting om het huwelijksaanzoek aan uw geliefde te doen. U bestuurt zelf uw boot zodat u in alle intimiteit kunt genieten van elkaar en van de schitterende omgeving.

Bij Minerva Boat Company kan u boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. U mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft. Zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen.

Afspraken & Catering

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let er wel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu