Algemene informatie 

Het vaarseizoen is terug begonnen! 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Als je wenst te varen, gelieve een reservatie te maken via de reservatietool. Gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij niet elke dag open.

Huwelijksverjaardag

Vieren uw ouders of grootouders hun huwelijksverjaardag? Dan is een leuk cadeau aan de orde! Huur een boot of luxe sloep bij Minerva Boat Company te Gent en verras hun met een boottochtje op de Leie in en rondom Gent.

Vier uw huwelijksverjaardag op het water
 

Eens naar de film gaan, gezellig uit eten, een dagje sightseeing, een mooie avondwandeling, … momenten waar u als koppel van geniet maar die vaak, eens er kinderen zijn, minder aan bod komen. Een huwelijksverjaardag is dan ook een prachtige gelegenheid om er als koppel terug op uit te trekken en volop te genieten van elkaar.

Een romantische boottocht met zijn tweetjes in de schilderachtige omgeving van de Leie in en rond Gent is een prachtige setting voor een geslaagde huwelijksverjaardag. U bestuurt zelf uw boot zodat u in alle intimiteit kunt genieten van elkaar en van de schitterende omgeving.

Een boot huren bij Minerva Boat Company

Bij Minerva Boat Company kan u boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. U mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen.

Afspraken & Catering

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let er wel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu