Corona maatregelen

Klik hier voor de maatregelen van de FOD Mobiliteit scheepvaart en kijk bij pleziervaart.

Algemene informatie 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Op 16/09/2023 is het vanuit de organisatie OdeGand niet toegestaan om in het centrum te varen van 18u00 tot 00u00.

 

Ijskar Sint-Martens-Latem

Heeft u tijdens uw boottocht op de Leie zin in een heerlijke versnapering? Stop dan zeker eens aan de aanlegsteiger te Sint-Martens-Latem. Op zonnige dagen kun je er genieten van een heerlijk ijsje!

Ambachtelijk ijs


Het is een traditie geworden. Als de zon er is neemt Ronny zijn plaats in aan de steiger van het prachtige Sint-Martens-Latem. Hij verwent er al jaren zijn klanten met heerlijk ambachtelijk ijs op basis van hoevemelk.

Een ijsje op een zonnige dag op het water…dat smaakt gegarandeerd. Vergeet dan ook dit lekker tussendoortje op je boottrip niet!

Wenst u op voorhand even te checken of de ijskar er zeker staat? Of bent u een grote groep en wenst u eventueel de ijskar op een andere locatie?

Neem dan gerust rechtstreeks contact op met Roomijs Van den Berghe.

© Nieuwsblad.be - Anneke Coppens

Info over ijskar

Contactgegevens:

Roomijs R. Van den Berghe

Roomijs, ijstaarten, ijskar voor uiteenlopende manifestaties

Ronny Van den Berghe

Langevelddreef 66 – 9840 De Pinte

Tel. 0476 50 87 76

ronny.vandenberghe@pandora.be

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu