Algemene informatie 

Het vaarseizoen is terug begonnen! 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Als je wenst te varen, gelieve een reservatie te maken via de reservatietool. Gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij niet elke dag open.

Vrijgezellenfeest

Een origineel en supertof vrijgezellenfeest organiseren? Boek dan een leuke boottocht op de Leie in en rond Gent bij Minerva Boat Company. We helpen u er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van te maken!

Vrijgezellenfeest bij Minerva Gent

Eindelijk! Uw vrijgezellenfeest! De perfecte gelegenheid om samen met uw allerbeste vrienden of vriendinnen nog eens de bloemetjes buiten te zetten en gezellig bij te kletsen voor u het leven als getrouwde man of vrouw ingaat.

Een vrijgezellenfeest bij Minerva Boat Company is een garantie op plezier voor iedereen!

Bij Minerva Boat Company kan u boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. U staat daarbij zelf aan het roer. Zo kan u volop genieten van elkaar en van de schilderachtige omgeving van de Leie in en rondom Gent. U mag trouwens gerust de boot versieren. Let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen. 

Afspraken & Catering

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij wel een aantal minimale afspraken te respecteren. Zo aanvaarden we geen huisdieren noch dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is eveneens verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Gelieve wel geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu