Algemene informatie 

Het vaarseizoen is terug begonnen! 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Als je wenst te varen, gelieve een reservatie te maken via de reservatietool. Gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij niet elke dag open.

Familiefeest

Familiefeest Je wil een origineel familiefeest organiseren? Spring dan eens uit de band en doe beroep op Minerva Boat Company te Gent: we helpen je er een onvergetelijke ervaring van te maken! Een familiefeest, een traditie die nog jaren mag duren! Zeker als je elke keer weer een unieke locatie weet te vinden waar je je familieleden mee weet te verrassen. Ditmaal ben jij misschien wel aan de beurt om het familiefeest te organiseren. Minerva Boat Company helpt je er een succes van te maken.

Een familiefeest organiseren bij Minerva

Een familiefeest bij Minerva Boat Company is een garantie op plezier voor iedereen!

Bij Minerva Boat Company kan u boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. U staat zelf aan het roer. Zo kan u volop genieten van elkaar en van de schilderachtige omgeving van de Leie in en rondom Gent. U mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen.

Afspraken & Catering

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan om eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let er wel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu