Algemene informatie 

Het vaarseizoen is terug begonnen! 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Als je wenst te varen, gelieve een reservatie te maken via de reservatietool. Gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij niet elke dag open.

Varen met kapitein

U vaart zelf met de boten van Minerva. Het is echter ook mogelijk te varen met kapitein.

Varen met kapitein bij Minerva Boat Company

Om te varen met de bootjes en luxesloepen van Minerva Boat Company heeft u geen vaarbrevet nodig en is er ook geen ervaring vereist. De minimum leeftijd is wel 18 jaar.

Er is bekwaam personeel aanwezig voor alle nuttige info, raad en aanwijzingen.

Verkiest u echter om zelf niet te varen, dan is het mogelijk een kapitein in te huren tegen € 30 per uur bovenop de huur van de boot. Opgelet, op feestdagen bedraagt de huurprijs € 60 per uur.

Dit moet dan wel minstens 24 uren op voorhand worden aangevraagd.

 

Niet mogelijk bij standaard en cabrio boten.

Op zoek naar een luxe-jacht met kapitein? Hiervoor kunt u terecht bij Bart van Cruise 4 Two.

Cruise 4 Two biedt vaartochten aan in en rond Gent en heeft een aantal luxe-jachten varen. Per jacht kunnen maximum 12 personen meevaren. Bij interesse gelieve rechtstreeks contact op te nemen met Bart.

Cruise 4 Two
email: bart@c42.be
website: www.Cruise4Two.be
+32 475 49 63 38

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu