Algemene informatie 

Het vaarseizoen is terug begonnen! 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Als je wenst te varen, gelieve een reservatie te maken via de reservatietool. Gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij niet elke dag open.

Pensioenfeest

U wil een origineel pensioenfeest organiseren? Boek dan een leuke boottocht op de Leie in en rond Gent bij Minerva Boat Company: we helpen u er een onvergetelijk pensioenfeest van te maken!

Een pensioenfeest organiseren bij Minerva

Met pensioen gaan doet u maar 1 keer in uw leven en het is een moment om terecht trots te zijn! Eindelijk de teugels wat vieren na een lange periode van werken. U kan uw hobby’s ten volle uitoefenen, op reis vertrekken, uw huis verbouwen, etc…Er zijn mogelijkheden genoeg om die vrije tijd in te vullen! Maar eerst op een gepaste manier afscheid nemen met een fantastisch pensioenfeest!

Een pensioenfeest bij Minerva Boat Company is een garantie op plezier voor iedereen!

Afspraken & Catering

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let er wel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu