Algemene informatie 

Het vaarseizoen is terug begonnen! 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Als je wenst te varen, gelieve een reservatie te maken via de reservatietool. Gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij niet elke dag open.

Teambuilding

Op zoek naar een origineel idee voor een geslaagde teambuilding? Boek dan uw bootjes of luxesloepen bij Minerva Boat Company en geniet samen met uw medewerkers van het schilderachtige decor van de Leie in en rond Gent.

Een originele teambuilding op het water

Een onderneming staat of valt met haar medewerkers. Een toffe teambuilding waaraan iedereen plezier beleeft, verhoogt de motivatie en de sfeer op de werkvloer. Een boottocht op de Leie in en rondom Gent, zal zeker door iedereen geapprecieerd worden!

U kunt bovendien aansluitend genieten van een heerlijk diner in één van de talrijke restaurants aan de boorden van de Leie en/of van de bruisende Gentse binnenstad. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde teambuilding!

Een boot of sloep huren bij Minerva

De boten en luxesloepen van Minerva bestuurt u zelf. U zit in groepjes samen en beleeft een leuke tijd op de prachtige Leie.

Bij Minerva Boten kan u boten huren voor 4 personen alsook luxesloepen voor 5, 6, 10 of 12 personen. Onze totale capaciteit is 142, of uitzonderlijk zelfs 150, personen.

Indien u tijdig reserveert, heeft u dus een mooie keuze om zelf je teams samen te stellen. Bovendien huurt u de boten en sloepen zolang u zelf wenst.

U mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen. 

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren. Zo aanvaarden we geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen in de Leie is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let er wel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu