Corona maatregelen

Klik hier voor de maatregelen van de FOD Mobiliteit scheepvaart en kijk bij pleziervaart.

Algemene informatie 

open

Praktische afspraken

Met volgende afspraken proberen wij iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u het maximum haalt uit uw trip.

– Reservatie is aan te raden. Dit kan enkel telefonisch of online.

– Er worden geen huisdieren toegelaten op de boten.

– Het is verboden te zwemmen in de Leie en het centrum van Gent.

– De kapiteins dienen nuchter en niet onder invloed te zijn. Indien dronken of onder invloed weigeren we de verhuur. Als er meerderen van de bemanning in dronken toestand of onder invloed zijn, weigeren we eveneens de verhuur. En de reeds betaalde voorschotten worden dan ook niet terug gegeven.

– U mag eigen eten en drinken op de boot meenemen. We beperken wel de hoeveelheid van drank die meegenomen mag worden per boot. Om zo problemen en dronken toestanden te voorkomen. Let er wel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

–  Wij raden aan 30 minuten voor de afvaart aanwezig te zijn. Zo kan alles duidelijk uitgelegd worden en vertrekt u mooi op tijd.

– Het is mogelijk om een kapitein in te huren tegen € 30 bovenop de huur van de boot. Op feestdagen bedraagt de huurprijs € 60 per uur. Dit moet minstens 24 uur op voorhand worden aangevraagd. 

– Onze boten zijn voorzien van een tracking systeem.

– Er is geen koelkast aanwezig op de boot. Het is wel toegelaten om een koelbox mee te brengen (12 volt stekker aanwezig). Deze kunnen ook gehuurd worden ter plaatse (op voorhand te reserveren).

– Indien het slecht weer is of er komt iets tussen, dienen de boten / luxe sloepen minstens 24u op voorhand geannuleerd te worden zodat we ze weer in de verhuur kunnen steken.
Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, zal het voorschot ook niet teruggegeven of teruggestort worden.

– Wanneer een cadeaubon ingezet wordt als voorschot zal de waarde van de cadeaubon verminderd worden wanneer er niet tijdig wordt geannuleerd.
Bv. reservatie van een boottocht met cabrio boot van 3u – kostprijs 86€. Cadeaubon van 86€.Voorschot is 43€. Als je niet tijdig annuleert is je cadeaubon nog 43€ waard ipv 86€.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Contacteer Minerva Boat Company op nummer +32 9 233 79 17 of boek online!

Reserveer nu