Algemene informatie 

Het vaarseizoen is terug begonnen! 

Tijdens de “Gentse feesten “  (19/07/2024-28/07/2024)  is het voor alle bootverhuur bedrijven verboden om in het centrum van Gent te varen. De Leie blijft bevaarbaar.

Als je wenst te varen, gelieve een reservatie te maken via de reservatietool. Gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij niet elke dag open.

Geef een boottochtje cadeau

Communie, verjaardag, moederdag, huwelijksverjaardag, vaderdag, verloving, familiefeest, bedrijfsfeest, daguitstap, teambuilding, vrijgezellenfeest, geschenk of gewoon zomaar…

Ter plaatse kan er worden betaald met bancontact/cash. U krijgt dan een afgedrukte papieren versie van de cadeaubon (de oude kartonnen cadeaubonnen zijn niet meer beschikbaar).

Praktische info :

– De cadeaubon is 1 jaar geldig (en niet terugbetaalbaar)

– Reserveer tijdig je plek

– Mocht de ontvanger beslissen dat hij/zij een andere boot of aantal uur wil varen met de cadeaubon, kan dit. Vermeld bij de reservatie steeds welke boot je wenst en het aantal uren en bij de afrekening betaalt de ontvanger enkel de meerkost (zie tarieven).

– De cadeaubon kan afgehaald worden in de jachthaven van 1/4 tot 1/11 van 10 tot 20u. Tijdens de maanden juli en augustus van 9 tot 21u. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan deze periode variëren.

– Meer info nodig? Bel gerust of stuur een mailtje.

Hoe kan je een cadeaubon ontvangen?

– Vul onderstaand bestelformulier in.

– Je krijgt jouw cadeaubon digitaal in je mailbox . De cadeaubon kan je online betalen, handig, makkelijk en veilig.

Bestelformulier

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu