Corona maatregelen

Klik hier voor de maatregelen van de FOD Mobiliteit scheepvaart en kijk bij pleziervaart.

Algemene informatie 

open

Geef een boottochtje cadeau

Communie, verjaardag, moederdag, huwelijksverjaardag, vaderdag, verloving, familiefeest, bedrijfsfeest, daguitstap, teambuilding, vrijgezellenfeest, geschenk of gewoon zomaar…

Ter plaatse kan er worden betaald met bancontact/cash.

Praktische info :

– De cadeaubon is 1 jaar geldig (en niet terugbetaalbaar)

– Reserveer tijdig je plek

– Mocht de ontvanger beslissen dat hij/zij een andere boot of aantal uur wil varen met de cadeaubon, kan dit. Vermeld bij de reservatie steeds welke boot je wenst en het aantal uren en bij de afrekening betaalt de ontvanger enkel de meerkost (zie tarieven).

– De cadeaubon kan afgehaald worden in de jachthaven van 1/4 tot 1/11 van 10 tot 20u. Tijdens de maanden juli en augustus van 9 tot 21u. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan deze periode variëren. Je kan de cadeaubon ok laten opsturen of downloaden.

– Meer info nodig? Bel gerust of stuur een mailtje.

Hoe kan je een cadeaubon ontvangen?

– Vul onderstaand bestelformulier in.

– Je kan opteren om jouw cadeaubon digitaal te ontvangen in je mailbox of je kan kiezen om deze naar het adres vermeld op het bestelformulier te laten opsturen. De cadeaubon kan je online betalen, handig, makkelijk en veilig.

Bestelformulier

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor al je vrienden of vriendinnen.

Boek nu je boot!

Reserveer nu