Huwelijksverjaardag

Vieren uw ouders of grootouders hun huwelijksverjaardag? Dan is een leuk cadeau aan de orde! Huur een boot of luxe sloep bij Minerva Boat Company te Gent en verras hun met een boottochtje op de Leie in en rondom Gent.

Vier uw huwelijksverjaardag op het water

Eens naar de film gaan, gezellig uit eten, een dagje sightseeing, een mooie avondwandeling, … momenten waar u als koppel van geniet maar die vaak, eens er kinderen zijn, minder aan bod komen. Een huwelijksverjaardag is dan ook een prachtige gelegenheid om er als koppel terug op uit te trekken en volop te genieten van elkaar.

Een romantische boottocht met zijn tweetjes in de schilderachtige omgeving van de Leie in en rond Gent is een prachtige setting voor een geslaagde huwelijksverjaardag. U bestuurt zelf uw boot zodat u in alle intimiteit kunt genieten van elkaar en van de schitterende omgeving.

Een boot huren bij Minerva Boat Company

Bij Minerva Boat Company kan u boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. U mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen.

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren. Zo zijn huisdieren niet toegelaten en aanvaarden we geen dronken bestuurders of passagiers.  Zwemmen in de Leie is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten. Let er enkel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Minerva Boten heeft een grote vloot: van standaard boten tot grotere luxesloepen. Er zijn ook cabrio bootjes beschikbaar! We raden je in elk geval aan om tijdig te reserveren.

Contacteer Minerva Boat Company op nummer +32 9 233 79 17 of boek online! Contacteer ons ook gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.