Trouwfotos

U gaat binnenkort trouwen en u zoekt ideeën en fotogenieke locaties voor je trouwfotos? Dan is het huren van een boot of luxesloep bij Minerva Boat Company te Gent een fantastisch idee voor de mooiste trouwfotos!

Locaties voor trouwfotos

Uw trouwdag, een dag om nooit te vergeten! Professionele trouwfotos mogen daarbij zeker niet ontbreken. Trouwen doet u tenslotte maar één keer. Daarom verdient het een blijvende herinnering waar u de rest van uw leven trots op kan zijn.

Bij het uitkiezen van een locatie voor uw trouwfotos is licht een belangrijke factor. De mooiste foto’s worden immers gemaakt met natuurlijk daglicht. Natuurlijk bestaan er wel een aantal hulpmiddeltjes om een ruimte lichter te maken, maar dat resulteert al snel in flashback of rode ogen. Dat wilt u natuurlijk vermijden.

Trouwfotos bij Minerva Boat Company

Bij een fotoshoot op één van de boten of luxe sloepen van Minerva Boat Company krijgt u een mooi natuurlijk licht, en profiteert u ten volle van de zon die u krijgt.

Naast het licht zorgen de schilderachtige decors van de Leiestreek in en rond Gent voor een prachtig kader voor de allermooiste trouwfotos.

Het is niet ongewoon dat pasgetrouwde koppels na de burgerlijke trouw in het stadhuis van Gent, voor een fotoshoot in één van onze bootjes overstappen, al dan niet met de naaste familie.

Een mogelijkheid is ook om met een Minerva boot of luxe sloep door te varen naar één van de voortreffelijke restaurants langs de vaarroute om aldaar het eigenlijke trouwfeest in te zetten.

Bij Minerva Boat Company kan u boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. U staat zelf aan het roer. U mag gerust de boot versieren, maar let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen.

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij enkel een aantal minimale afspraken te respecteren: geen huisdieren en geen dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Let er wel op geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.

Boek nu je boottocht!

Contacteer Minerva Boat Company op nummer +32 9 233 79 17 of boek online! Contacteer ons ook gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.