Verjaardagsfeest

U wil uw verjaardag vieren en iets leuks en origineel doen? Boek dan een leuke boottocht op de Leie bij Minerva Boat Company te Gent. We helpen u er een onvergetelijk verjaardagsfeest van te maken!

Uw verjaardag vieren op het water

Als u van de natuur houdt, dan is varen op uw verjaardag een superleuke activiteit om te doen. Het schilderachtige decor van de Leie in en rond Gent is de perfecte setting om samen met uw vrienden / vriendinnen te genieten en volop fun te hebben.

Huur een boot of sloep bij Minerva Gent

Bij Minerva Boat Company kan u boten en luxe sloepen huren van 4 tot 12 personen. U staat daarbij zelf aan het roer. U mag trouwens gerust de boot versieren. Let er wel op geen versiering te gebruiken die in contact met water kleur afgeeft, zoals bv. gekleurd papier en gekleurde rozen.

Om onze boten en luxe sloepen in perfecte staat te houden, vragen wij wel een aantal minimale afspraken te respecteren. Zo aanvaarden we geen huisdieren noch dronken bestuurders of passagiers. Zwemmen is eveneens verboden.

Natuurlijk is het toegestaan eten en drinken (met mate) mee te nemen op de boten en luxe sloepen. Gelieve wel geen oliehoudende producten mee te brengen.

Ook de combinatie van een boottocht met een bezoek aan één van de heerlijke restaurants langs de vaarroute is een mogelijkheid. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden betreffende catering voor uw verjaardagsfeest.

Boek nu je boottocht!

Minerva heeft een vloot van tientallen boten en luxe sloepen. Wegens de drukte is het best om tijdig te reserveren. Zo bent u zeker dat er genoeg boten beschikbaar zijn voor gans uw team.

Contacteer Minerva Boat Company op nummer +32 9 233 79 17 of boek online! Contacteer ons ook gerust voor de mogelijkheden betreffende catering.