Met trots melden we dat Minerva Boat Company de European Luxury Travel Award in de categorie “boten verhuur” wint in 2019.

De stad Gent mag trots zijn…

De Luxury Travel Award erkent individuen en bedrijven die een unieke lifestyle ervaring bieden aan hun klanten. De Award bekroont excellentie in alle sectoren van de luxe reis-en toerisme-industrie. Een team van experts heeft de hele wereld uitgekamd en reisde veel om alles te identificeren.  

Dit jaar viel Minerva Boat Company in de prijzen.

Minerva Boat Company beschikt over een mooie vloot boten en luxe sloepen voor 1 tot 12 personen.

Daarmee kan u met uw vrienden, collega’s of familie voor enkele uren of een volledige dag de toeristische Leie op. U vaart er in alle rust langsheen prachtige tuinen en voorbij de schildersdorpen St.-Martens-Latem en Deurle. 

Het is ook mogelijk het historische centrum van Gent te verkennen.

Een vaarbewijs is niet nodig. Er wordt informatie gegeven over de vaarroute en hoe u veilig de boot kan besturen voor het vertrek.

Tevens kan u ter plekke een koelbox huren en kan u frisdrank of wijn/bier ter plekke meenemen.

De klantenbeleving staat steeds centraal, Minerva Boat Company wil iedere bezoeker een goed gevoel geven bij elke gelegenheid!  

Wij zijn dan ook met ons team super trots dat onze toewijding aan de klanten werd beloond en danken tevens de stad Gent die het mogelijk maakt dat onze klanten in onze Minerva boten en luxe sloepen steeds kunnen genieten van al het moois dat Gent kan bieden.

Link naar het persbericht

Officieel bericht LTG

Link naar artikel Minerva Boat Company

Link naar AVS video-rapportage