Naar de nieuwe richtlijnen inzake COVID-19 van de federale overheid en de stad Gent zijn we genoodzaakt te sluiten tot nader order. Momenteel hebben we nog geen exacte opstartdatum doorgekregen.Vermoedelijk zal het 08/06/2020 zijn.Van zodra we een opstartdatum geconfirmeerd krijgen zullen we deze hier publiceren en op onze Facebookpagina. We zullen alle reservaties die niet kunnen doorgaan automatisch annuleren en zullen een mail versturen om deze annulatie te bevestigen.

Voor reservaties in de toekomst of voor cadeaubonnen kan je nog steeds terecht hier op onze website en op 09/233 79 17.

Uitgebreide vloot

Diverse boten en luxe sloepen voor 4 tot 12 personen. Reserveren gewenst.

Openingsuren

Er kan dagelijks gevaren worden van 1/4 tot 1/11 van 10 tot 20 uur. In juli en augustus van 9 tot 21u. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan deze periode variëren.
.

DIVERSE THEMA's

Ideale daguitstap of ideetje voor een een vrijgezellenfeest of teambuilding

Facebook

Volg ons op Facebook, schrijf een recensie en beveel ons aan!

Vaar met een Minervaboot

Vaar met uw vrienden, collega’s of familie voor enkele uren of een volledige dag de toeristische Leie op. U vaart er in alle rust langsheen prachtige tuinen en voorbij de schilders dorpen St.-Martens-Latem en Deurle. Dagelijks kunnen ook enkele cabrio boten en luxe sloepen het historische centrum van Gent verkennen. Door het zeer drukke vaarverkeer in het centrum van Gent is vaarervaring zeker aan te raden.

 • Standaard boten/cabrio's tot 4 personen
 • Luxe sloepen 5, 6, 10 en 12 personen
 • Zeer eenvoudige bediening
 • Geen vaarbrevet of ervaring vereist (min. 18 jr)
 • U komt geen sluizen of draaibruggen op de vaarroute tegen
 • Er worden geen huisdieren toegelaten op de boten
 • Bekwaam personeel aanwezig voor alle nuttige info, raad en aanwijzigen
 • Onze boten zijn voorzien van een tracking systeem.
 • Kapitein huren tegen 30 € / uur extra (min. 24u op voorhand aanvragen)
 • U vindt ons in de Minerva-haven, op de hoek van de Coupure en de Lindenlei.
 • Reservatie gewenst (check "praktisch").
Like ons op Facebook ontdek de laatste updates!

Beste klanten,

Naar de nieuwe richtlijnen inzake COVID-19 van de federale overheid en de stad Gent zijn we genoodzaakt te sluiten tot nader order.

Momenteel hebben we nog geen exacte opstartdatum doorgekregen.

Vermoedelijk zal het 08/06/2020 zijn.

Van zodra we een opstartdatum geconfirmeerd krijgen zullen we deze publiceren op onze website en op onze facebook pagina.

We zullen alle reservaties die niet kunnen doorgaan automatisch annuleren, en zullen ook een mail versturen om deze annulatie te bevestigen.

Voor reservaties in de toekomst of voor cadeaubonnen kan je nog steeds terecht op onze website www.minervaboten .be en 09/233 79 17.

Wij hopen jullie dan spoedig opnieuw te mogen ontvangen.

Tot snel, Team Minerva Boat Company
... See MoreSee Less

Nieuwe boten: nog meer keuze en comfort

Sinds begin 2017 beschikken we over meerdere nieuwe types boten en sloepen.  Bent u met 5 personen, dan is er de nieuwe Lago Amore 540. Voor groepen van 6 personen, de Interboat 17. Voor groepen van 10/12 personen hebben we de luxe sloep Waterspoor 630. Alle sloepen en boten zijn comfortabel uitgerust zodat u volop kan genieten. Ook voor grote groepen hebben we voldoende aanbod bv. voor een teambuilding of vrijgezellenfeest.

Op alle boten is er nu ook een rond 12V stopcontact aanwezig (geen USB aansluiting) zodat u steeds een smartphone kan opladen of uw elektrische koelbox kan aanschakelen.

Zelf varen zonder zorgen

Vaar met uw vrienden, collega’s of familie voor enkele uren of een volledige dag de toeristische Leie op. U vaart er in alle rust langsheen prachtige tuinen en voorbij de schildersdorpen St.-Martens-Latem en Deurle. 

Het is ook mogelijk het historische centrum van Gent te verkennen met de cabrioboten en luxesloepen (niet met de ‘standaardboten’). Door het drukke vaarverkeer in het centrum van Gent is vaarervaring aan te raden. Daarom vaart iedereen eerst de Leie op en nadien pas in het centrum van Gent.