Huur een boot of luxe sloep en sta zelf aan het roer. Ontdek het historische Gent centrum en de prachtige Leie.

 

 

Nieuw ! Vanaf nu ook boten te huur  voor 10 en 12 personen! Luxe sloep Waterspoor 630.

 

Nieuw ! Dit jaar (2017) stellen we ook direct onze  nieuwe Luxe sloepen voor 5 personen (Lago Amore 540) en 6 personen (Interboat 17). Meer Comfort, luxe en zitplaats!!!

 

Nieuw ! Alle boten hebben nu ook een 12V stekker aan boord.

 

Like ons op facebook, schrijf gerust een recensie en geef ons sterren!

 

Het is ook mogelijk het historische centrum van Gent te verkennen met de cabrio boten en luxe sloepen. (niet met de standaard boten). Door het zeer drukke vaarverkeer in het centrum van Gent is vaarervaring zeker aan te raden. Daarom vaart iedereen eerst de Leie op en nadien pas in het centrum van Gent.

 

Er worden geen huisdieren toegelaten op de boten.

 

Het is verboden te zwemmen in de Leie en het centrum van Gent. 

 

De kapiteins dienen nuchter en niet onder invloed te zijn, indien dronken of onder invloed weigeren we de verhuur. Als er meerdere van de bemanning in dronken toestand of onder invloed zijn weigeren we ook de verhuur. En de reeds betaalde voorschotten worden dan ook niet terug gegeven.

 

Door het nieuwe mobiliteitsplan raden we aan als je van de stadsring (Charles De Kerckhovelaan, Godshuizenlaan)  komt om te parkeren in de buurt van het bijlokehof of bijloke hogeschool. Best kan je parkeren in een van de volgende straten Louis Pasteurlaan, Jozef Kluyskensstraat of hospitaalstraat. Er kan ook geparkeerd worden op Coupure Rechts maar dan moet je erna de lus volgen. 

 

We zijn nog open tot en met 12/11/2017 (10u00-17u30) als het weer het toelaat. Als er geen boekingen op de agenda staan zijn we er niet altijd de gehele dag meer. Gelieve dus zeker te reserveren als jullie willen komen varen. Dan ben je zeker dat je boot klaar ligt voor jullie. Voor reservatie bel 09/233 79 17

 


Vaar met een minervaboot

Vaar met uw vrienden, collega’s of familie voor enkele uren of een volledige dag de toeristische Leie op. U vaart er in alle rust langsheen prachtige tuinen en voorbij de schilders dorpen St.-Martens-Latem en Deurle. Dagelijks kunnen ook enkele cabrio boten en luxe sloepen het historische centrum van Gent verkennen. Door het zeer drukke vaarverkeer in het centrum van Gent is vaarervaring zeker aan te raden.

Ons aanbod

  • Standaard boten/cabrio's tot 4 personen, Luxe sloepen 5, 6, 10 en 12 personen
  • Zeer eenvoudige bediening
  • Geen vaarbrevet of ervaring vereist (min. 18 jr)
  • U komt geen sluizen of draaibruggen op de vaarroute tegen
  • Bekwaam personeel aanwezig voor alle nuttige info, raad en aanwijzigen

U vindt ons in de minerva-haven, op de hoek van de Coupure en de Lindenlei.

Reservatie gewenst (check de praktische informatie)

Like ons op facebook en volg ons voor de laatste updates!